1/7/13

Θερινές Προβολές!

          Η Κινηματογραφική Λέσχη του ΣΦΓΤ Καβάλας, επέλεξε για το καλοκαίρι του 2013 μια σειρά από ενδιαφέρουσες ταινίες που θα μας δροσίσουν τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο, καθημερινά στις 21:30, εκτός Δευτέρας.


H αυλαία ανοίγει στις 2 Ιουλίου, με την ταινία Στο τέλος του δρόμου (The place beyond the pines).Ένα κοινωνικό δράμα αμερικανικής παραγωγής (2012), που καθορίζεται από το ζήτημα της πατρότητας, τα όρια και τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, αλλά και τις υπερβάσεις που μπορεί να κάνει ο καθένας για το προσωπικό του συμφέρον αλλά και της οικογένειάς του.

Υπόθεση
Ο Λουκ ένας μοτοσικλετιστής κασκαντέρ, που περιοδεύει από πόλη σε πόλη και  στο πέρασμά του από το Σενέκταντυ, θέλησε να ξαναβρεί μια παλιά του αγάπη, τη Ρομίνα. Εκεί ανακαλύπτει ότι κατά την απουσία του, απέκτησε ένα γιο. Αποφασίζει, λοιπόν, να εγκαταλείψει τη ζωή που κάνει και να βρει μια δουλειά για να συντηρήσει την οικογένειά του. Ο νέος εργοδότης του, όμως τον εμπλέκει σε μια σειρά ληστειών, κάτι που τον θέτει υπό τη στενή επίβλεψη ενός φιλόδοξου αστυνομικού.Η αντιπαράθεση των δυο αντρών συνεχίζεται και στην επόμενη γενιά.....

Σκηνοθεσία: Derek Cianfrance (" Blue Valentine")
Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Eva Mendes, Bradley Cooper
  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των θερινών προβολών πατήστε εδώ εδώ

1 σχόλιο: