menu

3/1/22

Καλή Χρονιά 2022 !!!

 


Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και όλες! 

Να 'μαστε, λοιπόν και πάλι εδώ μετά από μία τεράστια αποχή από το blog μας! Το πιάνουμε και πάλι από εκεί που το αφήσαμε αφού στην πραγματικότητα ποτέ δεν σταματήσαμε να βλέπουμε ταινίες, να παρακολουθούμε σειρές ή να διαβάζουμε βιβλία. Ειδικά μέσα στις δύο καραντίνες που πέρασαν ήμασταν αρκετά δραστήριες στον τομέα αυτό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η δουλειά και οι υποχρεώσεις μερικές φορές μπορεί να σε πνίξουν. Να σε εξουθενώσουν σε τέτοιο βαθμό που μετά δεν έχεις κουράγιο για τίποτε άλλο πέρα από το να χαλαρώσεις στον καναπέ σου. Δίχως να σκέφτεσαι, δίχως να καταβάλεις την παραμικρή προσπάθεια για το οτιδήποτε. 

Τώρα βέβαια θα αναρωτιέστε τι άλλαξε. Δεν δουλεύετε πλέον; Γιατί ξαφνικά αυτή η ανάγκη να γράψετε και πάλι στο blog; Ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι. Εντάξει, ίσως τα πράγματα στις ζωές μας να είναι λίγο πιο σταθερά πλέον αλλά στην πραγματικότητα για όλα φταίει αυτή η ανάγκη. Η ανάγκη του να μοιράζεσαι. Να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου, τις εντυπώσεις σου.

Ανανεωμένες, λοιπόν είμαστε έτοιμες να μοιραστούμε και πάλι ιδέες, προτιμήσεις, απέχθειες αλλά και όνειρα μαζί σας! Αυτά από εμάς! Τα λέμε σύντομα στα επερχόμενα άρθρα μας! 

Σταυρούλα & Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου