menu

3/7/13

Βιβλιονέα Ιουλίου!!!


Καλό μήνα βιβλιο"φίλοι" μου! Ελπίζω να δροσίζεστε με μακρινές βιβλιοβουτιές!
Ο Ιούλιος έφτασε και φέρνει μαζί του πολλά καινούργια πράγματα στις ζωές των βιβλιοφάγων σαν κι εμάς!

  1. Στις 4/7 κυκλοφορεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην Ελλάδα το νέο μυθιστόρημα του Dan Brown "Inferno", από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Στο καινούργιο του μυθιστόρημα του Dan Brown, πρωταγωνιστεί και πάλι ο παλιός μας γνώριμος, Ρόμπερτ Λάνγκτον, ο οποίος ξυπνά σε ένα θάλαμο νοσοκομείου ανήμπορος να θυμηθεί πώς ακριβώς βρέθηκε εκεί αλλά και πώς βρέθηκε στο σακάκι του ένα μυστηριώδες μακάβριο αντικείμενο.Με συντροφιά τη νεαρή γιατρό Σιένα Μπρούκς, ο αγαπημένος μας καθηγητής καταδιώκεται στους δρόμους της Φλωρεντίας. Αποκρυπτογραφήσεις, κώδικες, αναγεννησιακά έργα τέχνης και φυσικά η σωτηρία του κόσμου!!!
Όσοι το διάβασαν είπαν ότι, πρόκειται για ένα συναρπαστικό και το πλέον καταιγιστικό μυθιστόρημα του συγγραφέα, που κόβει την ανάσα και διαβάζεται μονορούφι, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα!
Αναμένουμε !!!


 2. Η  Πωλλίνα Σίμονς, συγγραφέας της τριλογίας του "Μπρούτζινου Καβαλάρη", επιστρέφει με το νέο της μυθιστόρημα "Τα παιδιά της ελευθερίας", κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

Στο γύρισμα του αιώνα και στην αυγή του σύγχρονου κόσμου, η Τζίνα σαλπάρει από τη Σικελία για τη Βοστώνη αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.Εκεί συναντά τον Χάρι Μπάρινγκτον, ο οποίος ψάχνει τη δική του θέση στον παλιό κόσμο της Νέας Αγγλίας.
Μια ακατανίκητη έλξη γεννιέται ανάμεσά τους.Εμπόδια, συμφορές, πόνος τους στερούν αυτό που πάνω απ'όλα επιθυμούν αλλά δεν μπορούν να έχουν. Όμως, όσες φορές και αν χωρίσουν, όσα χρόνια κι αν περάσουν,ποτέ δεν θα          
                                      πάψουν να λαχταρούν το ίδιο πράγμα: να είναι μαζί!


3. "Τακούνια στα χαρακώματα" είναι ο τίτλος του καινούργιου μυθιστορήματος της Κατερίνας Παπανικολάου ("Μην παίρνεις και όρκο στον έρωτα", "Ραντεβού πίσω στο χρόνο"), που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.
Η Ανδριάνα βλέπει ξαφνικά να χάνονται ένα-ένα και με ανησυχητική ευκολία όλα αυτά που θεωρούσε ως τώρα δεδομένα.Ο γάμος της παραπαίει, τα λεφτά της τελειώνουν, ενώ ο αγώνας της για να ξαναβρεί δουλειά χαρακτηρίζεται από τη φράση: μεγάλη πόρτα θα διαβείς!
Χάνοντας όλες τις ισορροπίες της, η Ανδριάνα νιώθει πως της απομένουν μόνο δύο εναλλακτικές: να αρχίσει να καπνίζει φυτείες μέχρι να μοιάσει στον Μπομπ Μάρλεϊ ή να φορέσει τα αγαπημένα τη εντεκάποντα  και να βγει έξω στη μάχη παλεύοντας γι'αυτά που έχασε, μαζί και για τον παλιό της έρωτα ο οποίος επιστρέφει στη ζωή της παράνομα και κολασμένα.Τον ψηλό.....


4. Μια πολύ όμορφη ιδέα έρχεται για τις ζεστές μέρες και νύχτες του Ιουλίου από το Ελληνικό fun club της Τζέιν Όστεν!Η ιντερνετική  συνανάγνωση του δημοφιλέστερου μυθιστορήματος της Όστεν "Περηφάνια και Προκατάληψη"  .



Αν έχετε διαβάσει ήδη, το συγκεκριμένο έργο  τότε μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις περί αυτού αλλά και περί του γενικού έργου της Όστεν.Αν όχι, πρόκειται για μια καλή ευκαιρία πρώτης ανάγνωσης!Η έναρξη της ομαδικής ανάγνωσης ξεκινάει τη Δευτέρα 8/7.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ καθώς και στη σελίδα της ομάδας στο facebook !!!

Καλή βιβλιοδιασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου